Kirjaudu sisään
Rekisteröidy tästä!

Unohditko salasanasi?

Peugeot-varaosat ovat laadun tae

Parhaiten varmistat autosi toimivuuden ja turvallisuuden, kun pidät siitä kaikin tavoin huolta. Huolenpitoon kuuluvat niin määräaikais- ja vuosihuollot kuin myös rikkoutuneiden osien korvaaminen laadukkailla varaosilla. X-partsilta tilaat laadukkaat Peugeot-varaosat edullisesti ja nopealla toimituksella. 

Peugeot -alkuperäisvaraosat ja -tarvikeosat saattavat olla keskenään samannäköisiä, mutta vain alkuperäisosien rakenteesta, raaka-aineista, kestävyydestä ja luotettavuudesta voidaan mennä takuuseen. Peugeot-alkuperäisvaraosat valmistetaan samojen tiukkojen vaatimusten ja standardien mukaan kuin tehtaalla autoon asennetut osat. Voit siis luottaa siihen, että varaosat ovat sekä kestäviä että juuri sinun autosi kanssa yhteensopivia. Alkuperäisillä varaosilla on lisäksi kahden vuoden takuu.

X-parts tarjoaa varaosia seuraaviin Peugeot-malleihin: 106, 107, 205, 206, 207, 208, 305, 306, 307, 309, 405, 406, 407, 508, 605, 607, 806, 2008, 3008, 5008, 4007, Partner, Expert ja Boxer.

Peugeot-varaosat netistä

X-Partsin verkkokauppa on keskittynyt edullisiin, laadukkaisiin ja alkuperäisiin Peugeot-varaosiin. Maahantuomme uusia varaosia sekä myymme varaosia käytettynä. Kysytyimpiä Peugeot-varaosia ovat muun muassa taka-akselit (myös kunnostetut taka-akselit), auton virta-avaimet (myös auton avaimet käynnistyksen estolla) sekä takalasin pyyhkijän varret.

Varaosia pääset hakemaan helposti etusivun varaosahaun kautta, johon voit syöttää autosi merkin ja mallin. Voit hakea varaosia myös tuoteryhmäkohtaisesti. Jos tarvitsemaasi varaosaa ei syystä tai toisesta löydy verkkokaupasta, voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Voit lähettää meille myös sähköpostia tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 423 9700. Jos emme ehdi vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.

Soita 010 423 9700

Varaosat tilaat helposti myös X-Parts -sovelluksen kautta. Asenna sovellus Android-puhelimeen tästä. Saatavilla myös App Storesta.

Peugeot-autoilijan tietopankki

X-parts tarjoaa autotietoa autoilijoilta autoilijoille. Tutustu vapaamuotoiseen tietopankkiimme Peugeot-malleista, niiden erityisyyksistä, tyyppivioista ja ominaisuuksista. Materiaali on kerätty omien sekä muiden kokemusten perusteella.

Autotietoa löydät seuraavista malleista:

Tietopankin kautta pääset myös tutustumaan vikakoodeihin, moottorityyppeihin sekä lukemaan Peugeotin käyttöohjekirjat.

Mikäli sinulla on tarjota hyödyllistä tietoa muiden Peugeotilla autoilevien käyttöön, niin voit lähettää vinkkisi osoitteeseen kymppiosat@x-parts.fi.