Kirjaudu sisään
Rekisteröidy tästä!

Unohditko salasanasi?

Citroen-varaosat edullisesti

Autosi ansaitsee hyvää huolenpitoa ja oikeanlaiset varaosat rikkoutuneiden tai kuluneiden tilalle. Citroën-alkuperäisvaraosat ja -tarvikeosat saattavat olla hyvin samannäköisiä päällepäin, mutta vain alkuperäisosien rakenteesta, raaka-aineista, kestävyydestä ja luotettavuudesta on takeita. Luottamalla alkuperäisvaraosiin teet palveluksen itsellesi ja autollesi. Alkuperäisvaraosien suhteen voit luottaa siihen, että varaosat ovat kestäviä sekä juuri sinun autosi kanssa yhteensopivia. Laadukkaiden Citroen-varaosien sekä määräaikais- ja vuosihuoltojen myötä matka voi taas jatkua turvallisesti.

X-parts tarjoaa laadukkaita alkuperäisvaraosia mm. seuraaviin Citroen-malleihin: C1, C2, C3, C4, C5, C8, AX, Berlingo, Xsara, Jumpy, C-Crosser

Citroen-varaosat netistä – X-partsilta!

X-Parts on keskittynyt edullisiin, laadukkaisiin ja alkuperäisiin Citroen-varaosiin. Maahantuomme uusia varaosia sekä myymme myös käytettyjä, kuntotarkastettuja varaosia. Erityisen kysyttyjä varaosia ovat muun muassa taka-akselit, joita valikoimastamme löytyy sekä uutena että kunnostettuna. Meiltä saat myös uudet avaimet käynnistyksenestolla ja kaukosäädöllä kaikkiin merkkeihin. Kysy avaimista varaosa kyselylomakkeella.

Varaosia haet helposti etusivun varaosahaun kautta. Syötä vain autosi merkki ja malli. Voit hakea varaosia myös tuoteryhmäkohtaisesti. Jos tarvitsemaasi varaosaa ei syystä tai toisesta löydy verkkokaupasta, voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Voit lähettää meille myös sähköpostia tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 423 9700. Jos emme ehdi vastaamaan, soitamme sinulle takaisin.

Soita 010 423 9700

Citroen-varaosat tilaat helposti myös X-Parts -sovelluksen kautta. Asenna sovellus Android-puhelimeen tästä. Saatavilla myös App Storesta iOS-käyttöjärjestelmiin.

Citroen tietopankki autoilijalle

X-parts tarjoaa hyödyllistä autotietoa autoilijoilta toisille autoilijoille. Tutustu vapaamuotoiseen tietopankkiimme Citroen-malleista, niiden erityisyyksistä, tyyppivioista ja ominaisuuksista. Materiaali on kerätty omien sekä muiden kokemusten perusteella.

Tietopankin kautta pääset myös tutustumaan vikakoodeihin, moottorityyppeihin, rengasmerkintöihin, sekä lukemaan Citroen-käyttöohjekirjat. Mikäli sinulla on tarjota hyödyllistä tietoa muiden Citroenin omistajien käyttöön, niin voit lähettää vinkkisi osoitteeseen kymppiosat@x-parts.fi.