Kirjaudu sisään
Rekisteröidy tästä!

Unohditko salasanasi?

Käyttöehdot

SOPIMUS

Näiden käyttöehtojen hyväksyminen on Fatrio Oy:n / X-parts -nimisen verkkosivuston-ja applikaation ("Palvelu") käytön edellytys. Käyttämällä Palvelua sitoudut noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää Palvelua.

Tämän sopimuksen hyväksyminen antaa sinulle rajoitetun käyttöoikeuden Palveluun. X-parts pidättää kaikki muut Palveluun liittyvät oikeudet.

IKÄ JA REKISTERÖITYMINEN

Palvelun käyttäjiltä edellytetään vähintään 4 vuoden ikää. Hyväksymällä tämän sopimuksen vahvistat olevasi vähintään 4-vuotias.

Kaiken rekisteröitymisen yhteydessä annetavan tiedon on oltava totuudenmukaista.

Rekisteröitymisesi ei velvoita X-parts tarjoamaan sinulle mitään palvelua.

HINNAT JA MAKSUT

Palvelun käyttämisestä ei peritä maksua (pois lukien datasiirtomaksut sekä käyttäjän omiin laitteisiin mahdollisesti liittyvät muut maksut, joista käyttäjä vastaa). On kuitenkin tärkeää huomata, että Palvelussa on X-parts:in tarjoamia maksullisia lisäpalveluja ja tuotteita, joista veloitetaan erikseen. Mikäli käytät maksullisia lisäpalveluita tai ostat tuotteita, olet velvollinen maksamaan niistä kunkin lisäpalvelun tai tuotteen yhteydessä ilmoitetun hinnan.

Maksuliikenne on järjestetty kolmansien osapuolten palveluilla (Checkout).

YKSITYISYYS

X-parts ei voi kontrolloida sinun (ja muiden käyttäjien) Palvelussa jakamaa tietoa. Ennen tietojen jakamista Palvelussa sinun tulee harkita, mitä tietoja haluat Palvelussa jakaa.

Palvelussa jaetut tiedot ovat julkisia.

Kaikki henkilökohtaiset tiedot siirretään salatussa (SSH) muodossa. Henkilötietoja säilytetään ja käsitellään Suomen lain asettamisen vaatimusten mukaisesti.

Hyväksyt, että X-parts voi hyödyntää käyttäjätietoja markkinoinnissa ja palvelun parantamiseen pyrkivissä toimissa.

Voit poistaa henkilökohtaiset tietosi ja tilisi ottamalla yhteyttä X-parts:in -asiakaspalveluun osoitteessa kymppiosat@x-parts.fi.

Vastaat itse tilisi käytöstä ja tililtäsi jaetuista tiedoista. Käsittele salasanaasi asianmukaisella varovaisuudella väärinkäytösten ehkäisemiseksi.

KÄYTTÖRAJOITUKSET

Vastaat kaikesta siitä aineistosta, jota tililtäsi jaetaan. Useamman kuin yhden tilin käyttäminen on kiellettyä.

Hyväksyessäsi tämän sopimuksen sitoudut siihen, että et välitä tai muulla tavoin jaa Palvelussa aineistoa, joka (i) rikkoo kolmannen osapuolen immateriaali- tai omistusoikeuksia, tai muiden yksityisyyttä; (ii) on lainvastaista tai muutoin asiatonta (esimerkiksi seksuaalisesti tai muutoin muita henkilöitä häiritsevää, lainvastaisiin tekoihin yllyttävää tai kunniaa loukkaavaa, tai joka on rinnastettavissa roskapostiksi; (iii) mainostaa liiketoimintaa; (iv) sisältää mitä tahansa (esimerkiksi viruksia) Palvelun käyttöä häiritsevää materiaalia.

X-parts:lla on käyttäjää kuulematta oikeus arvioida, täyttääkö käyttäjän toimet tämän sopimuksen ehdot ja yksipuolisesti oikeus rajoittaa tai estää käyttäjän pääsy Palveluun. X-parts:lla on oikeus poistaa ja hävittää Palveluun lisätty tai jaettu aineisto, jonka X-parts katsoo olevan tämän sopimuksen tai vallitsevan lainsäädännön vastaista.

Mikäli havaitset näitä käyttörajoituksia rikkovaa toimintaa, ilmoita siitä X-parts:in -asiakaspalveluun osoitteessa kymppiosat@x-parts.fi.

OMISTUSOIKEUS

X-parts pidättää kaikki Palveluun liittyvät omistus-, lisenssi- ja immateriaalioikeudet. Käyttäjä saa Palveluun ainoastaan rajoitetun käyttöoikeuden.

Palvelu on tarkoitettu yksityiskäyttöön. Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää Palvelua tai Palvelussa olevaa aineistoa liiketoimintatarkoituksessa.

VASTUUNRAJOITUS

Palvelun toiminta

Palvelu tarjoaa käyttäjilleen verkkokauppa-alustan palveluiden ja tuotteiden hankintaan.

X-parts ei vastaa mistään verkkokauppaan liittyvästä tai sen käytöstä aiheutuvasta välittömästä tai välillisestä vahingosta, mikäli pakottavasta lainsäädännöstä ei muuta johdu. Mikäli et hyväksy näitä rajoituksia, älä käytä Palvelua.

Lataukset ja data

Käyttäjä lataa Palvelussa mahdollisesti tarjottavat kolmansien osapuolten tarjoamat aineistot omalla vastuullaan. X-parts ei vastaa mistään Palvelusta ladatuista tiedoista tai tiedostoista aiheutuvista vahingoista.

Palvelun sisäiset ostot

Mikäli käyttäjä ostaa Palvelussa tuotteita tai palveluita, joita tarjoaa X-parts, X-parts:in enimmäisvastuu tällaisen tuotteen tai palvelun virheellisyydestä on rajoitettu ko. tuotteen tai palvelun hintaan.

Mikäli käyttäjä ostaa Palvelussa tuotteita tai palveluita kolmannelta osapuolelta, X-parts ei ole tällaisen osto- tai palvelusopimuksen osapuoli eikä vastaa sopimuksesta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Kaikki kolmannelta osapuolelta ostetuissa tuotteissa tai palveluissa ilmenevät kysymykset kuuluvat selvitettäviksi ko. osapuolten välisessä sopimussuhteessa.

Tietojen oikeellisuus

X-parts ei vastaa käyttäjien tai muiden palveluntarjoajien Palvelussa antamien tietojen oikeellisuudesta. Mikäli havaitset väärinkäytöksiä, ilmoita niistä X-parts:in -asiakaspalveluun osoitteessa kymppiosat@x-parts.fi.

SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDANRATKAISU

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia (pois lukien sen lainvalintasäännökset).

Mikäli käytät Palvelua muualla kuin Suomessa, käyttäminen tapahtuu omalla vastuullasi. Varmistu, että noudatat Palvelua käyttäessäsi sijaintipaikkasi lainsäädäntöä.

Kaikki tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet, mikäli niitä ei neuvotteluteitse saada ratkaistuksi, ratkaisee ensimmäisenä oikeusasteena Pirkanmaan käräjäoikeus.

MUUTOKSET

X-parts:lla on oikeus milloin tahansa muuttaa Palvelun sisältöä ja tämän sopimuksen ehtoja. Mikäli jatkat Palvelun käyttämistä sopimusehtomuutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt muutetut ehdot. Jos et hyväksy mahdollisia muutoksia, lopeta Palvelun käyttö.

Ajantasaiset sopimusehdot on tarkistettavissa osoitteessa: https://www.x-parts.fi/

SOPIMUKSEN PÄÄTTÄMINEN

X-parts:lla on käyttäjää kuulematta milloin tahansa oikeus lopettaa Palvelu tai muuttaa Palvelun sisältöä. Mikäli sopimus päätetään, pääsysi Palveluun estetään ja tämän sopimuksen mukainen rajoitettu Palvelun käyttöoikeus lakkaa.

YHTEYSTIEDOT

X-parts on Fatrio Oy:n (y-tunnus: 2843405-4) palvelu Viertolantie 13, 36240 Kangasala

Puhelin: 010 423 9700|040 964 3626